Uvjeti korištenja – Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja – Opći uvjeti poslovanja

Informacije o dostavi proizvoda

Načini plaćanja i cijena dostave:

UPLATA NA RAČUN : Cijena dostave iznosi fiksno 28.13 kn diljem područja Hrvatske. Dostava je u roku 1 do 5 radnih dana. Način plaćanja je uplata na naš poslovni žiroračun putem opće uplatnice u banci, pošti, netbankingom ili m-bankingom po ponudi koju ćete dobiti nakon izvršene narudžbe na webshopu na email naveden u narudžbi.

BITCOIN PLAĆANJE : Cijena dostave iznosi fiksno 28.13 kn diljem područja Hrvatske. Dostava je u roku 1 do 5 radnih dana. Način plaćanja je uplata preko Bitpay servisa za online plaćanje. Plaćanje u Bitcoinu (BTC) možete izvršiti po ponudi koju ćemo Vam poslati na email ili direktno preko Bitpay stranice. Ako imate upit, slobodno nas kontaktirajte na podatke sa stranice KONTAKT.

BESPLATNA DOSTAVA : za narudžbe proizvoda u iznosu iznad 500.00 kn dostava je besplatna i automatski se aktivira pri izvršavanju narudžbe. Dostava je u roku 1 do 5 radnih dana. Ukoliko odaberete način plaćanja uplatom na račun uplaćujete samo ukupan iznos ponude koja vam je dostavljena na email.

Ako imate bilokakav upit, slobodno nas kontaktirajte na podatke sa stranice KONTAKT.

Hrvatska pošta ne dostavlja sve pakete na kućnu adresu diljem Hrvatske, u nekim slučajevima kupcu će dostaviti Obavijest sa kojom se paket može podići u najbližem uredu Hrvatske pošte.

 

Pravne odredbe Ove internet stranice (http://tdstil.com/uvjeti-koristenja-terms-of-use/) sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi obrt T.D.-STIL, OIB: 49002615801, Trg Slobode 7, 10342 Dubrava. T.D.-STIL ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

T.D.-STIL se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. T.D.-STIL ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Stanje zaliha prikazano na internetskoj stranici može se razlikovati od stanja zaliha u maloprodajnoj trgovini. Točno stanje zaliha se može utvrditi isključivo u maloprodajnoj trgovini.

T.D.-STIL se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi. Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju T.D.-STIL ili posjetite neki od maloprodajnih dućana. Sve zahtjeve i/ili ponude i/ili zapovijedi upućene vlasniku T.D.-STILa, ili koje glase na T.D.-STIL, od strane onih koji upućuju zahtjeve i/ili ponude, a koji nemaju valjani, pravomoćni ugovor o točno definiranim odnosima između vlasnika T.D.-STILa, T.D.-STILa i navedenih, zbog kršenja uvjeta pisanih u ovim Općim uvjetima poslovanja, vlasnik T.D.-STILa, ili T.D.-STIL naplaćuje putem računa po CJENIKU koji je naveden u Općim uvjetima poslovanja. Zahtjeve i/ili ponude i/ili zapovijedi suglasan je putem računa platiti po Cjeniku kršitelj ovih Općih uvjeta poslovanja, te kršiteljev nalogodavac.

Načini plaćanja Plaćanje se vrši uplatom na račun trgovine po ponudi koju možete izvršiti sa naše web stranice ili Facebook stranice, ili po pouzeću (plaćanje prilikom primitka paketa).

Uvjeti dostave Dostava se vrši poštom i to isključivo radnim danima od 08-16 h. Dostava na otoke se vrši jednom tjedno; obično subotom. Svaki naručeni artikl se dostavlja unutar sedam radnih dana (najčešće do 3 dana), na vaš kućni prag ili u poštanski ured gdje ga možete preuzeti.

Reklamacije i povrati U slučaju da vam kupljeni artikl ne odgovara, u roku od 14 dana po primitku paketa omogućavamo zamjenu artikla ili povrat novca, no samo ako ambalaža i proizvod nije nošen, nepravilno čuvan, zaprljan, mokar ili ako mu je zbog bilo kog drugog razloga smanjena vrijednost zbog oštećenja koje nije postojalo u trenutku kada je T.D.-STIL poslao robu. Ako imate reklamaciju na kupljeni artikl molim vas da nam se prvo obratite na e-mail tdstil@mail.com ili na broj telefona 385 (0)1 2726243 te ćemo problem riješiti u najkraćem roku na obostrano zadovoljstvo.

Garancija privatnosti

Kada izvršite narudžbu na našim web stranicama i prihvatite naše uvjete i odredbe korištenja na stranicama naplate, podatke koje ste unesli prilikom narudžbe (email, ime i prezime, adresa, kontakt broj telefona) koristiti ćemo za samo za slanje naručenih proizvoda.

Mi u T.D.-STIL se obvezujemo da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine NN 173/03, 67/08, 36/09, 130/11, 30/14). Svi zaposleni u T.D.-STIL i naši poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista popisa korisnika/kupaca.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu T.D.-STIL i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenicima trgovine T.D.-STIL. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
T.D.-STIL garantira da osobni podaci korisnika Web stranice TD STIL (http://tdstil.com) neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe kontrole poslovanja. Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da T.D.-STIL. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) i Zakona o elektroničkoj trgovini(Narodne novine NN 173/03, 67/08, 36/09, 130/11, 30/14) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu kod kupovine za potrebe svojih evidencija i pružanja zatraženih usluga.

Prikupljeni podatci čuvaju se u neograničenom vremenskom periodu i kupac ima pravo, nakon primitka zatražene usluge u bilokojem trenutku zatražiti kopiju, promjenu ili brisanje osobnih podataka iz evidencije kupaca.
Da bi ostvario pravo kupac mora pismeno zatražiti kopiju , promjenu ili brisanje osobnih podataka na jedan od sljedećih načina:
– pismeno na adresu:
T.D.-STIL
Trg Slobode 7
10342 Dubrava
– emailom na adresu:
tdstil@mail.com

Za žalbe, kopije, izmjenu ili uklanjanje (brisanje) osobnih podataka odgovoriti ćemo vam unutar 72 sata.

Za narudžbe izvršene bez kreiranja korisničkog računa čuvamo podatke kupca kao i kod kupovine sa registracijom. Ako kupac zatraži, podatke ćemo izbrisati (nakon što kupac preuzme robu, nakon zakonskog roka za pritužbe ili čuvanja podataka, itd.).

Ako kupac ne prihvati uvjete korištenja tj. davanje privole za davanje osobnih podataka da bi se izvršila narudžba, isporuku proizvoda je nemoguće izvršiti te T.D.-STIL ima pravo na neisporuku proizvoda.

 

Cjenik

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našim maloprodajnim trgovinama. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne i u sebi imaju uračunat PDV od 25%. Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja. Stanje zaliha prikazano na internetskoj stranici može se razlikovati od stanja zaliha u maloprodajnoj trgovini. Točno stanje zaliha se može utvrditi isključivo u maloprodajnoj trgovini te na upit emailom ili telefonom.

T.D.-STIL zadržava pravo naplate svih vrsta dodatnih usluga koje isporučuje za pravne osobe (naručitelje usluga) po cjeniku usluga opisanima u Uvjetima korištenja, a po traženju/zahtjevu naručitelja usluge. Navedene usluge ne naplaćuju se građanima.

1. Izvršenje zahtjeva/naloga/zapovijedi/ upućene vlasniku obrta T.D. – STIL usmenim ili pismenim putem: 3.000,00 kn/ zapovijed
2. Korištenje službenog pisača/printera: 1.000,00 kuna po ispisanoj stranici
3. Dolazak i povratak ovlaštene osobe na pozivano mjesto: 40,00 kuna/kilometar (dolazak na pozivano mjesto od sjedišta obrta i povratak)
4. Utrošeno slobodno vrijeme vlasnika obrta T.D. – STIL: 2.000,00 kn/sat

Započeti sat rada obračunava se kao cijeli sat rada. Svaka pristojba, naknada, taksa ili faktura povrh opisanih radnji, uključujući ali ne ograničavajući se na sadržaj kamatne komponente, biti će razmatrana kao posebni incident. Vrijednost uvećanja odgovornosti će odrediti broj incidenata za koje se ispostavljaju računi.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošačima nalazi se na ovoj stranici:
http://tdstil.com/obavijest-o-prigovoru/

Obrazac o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora nalazi se na ovoj stranici:
http://tdstil.com/obrazac-pravu-potrosaca/

Obrazac o jednostranom raskidu:
http://tdstil.com/obrazac-o-jednostranom-raskidu/

Upute za jednostrani raskid ugovora:
http://tdstil.com/upute-za-jednostrani-raskid-ugovora/

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 57, stavak 1, podstavak 12, potrošače se obaviještava o pravima iz navedenog zakona o odgovornosti prodavača za materijalne nedostatke. Reklamacije ne uvažavamo: 1. ako roba nije pravilno održavana, 2. ako je roba bila promočena i nepravilno sušena, 3. ako obuća mijenja boju zbog znojenja, 4. ako ima mehaničko oštećenje. Reklamirana roba mora biti obavezno očišćena, te vraćena u originalnoj kutiji sa deklaracijom. Opći uvjeti poslovanja T.D.-STIL obrta mogu biti promijenjeni u bilo kom trenutku te stupaju na snagu u trenutku objave, a promjene će biti objavljene na službenoj stranici obrta: http://tdstil.com/uvjeti-koristenja-terms-of-use/

KOLAČIĆI (cookies) Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane internet stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu nternet stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kako bi ova internet stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačić). Preko 90 % svih internet stranica koristi ovu praksu no prema regulacijama Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem internet stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti nikakvim drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće? Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Kolačić postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Safari id.).

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na internet stranicama www.tdstil.com.

Što su privremeni kolačići? Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih internet mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići? Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih internet mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane? Kolačići od prve strane dolaze s internet mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića internet mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom internet mjestu.

Što su kolačići treće strane? Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih internet mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na internet mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića internet mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Da li tdstil.com koristi kolačiće? Da, s primarnim ciljem kako bi naše internet stranice vam omogućile bolje korisničko iskustvo.

Kakve kolačiće koristi tdstil.com i zašto? Privremeni kolačići (Session cookies) – to su privremeni kolačići koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internet preglednik. Mi koristimo session cookies da omogućimo pristup sadržaju i omogućimo komentiranje (stvari koje morate učiniti kada se prijavite sa svojim podacima na internet stranicu). Trajni kolačići (Persistent cookies) – obično imaju datum isteka u budućnosti te će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. tdstil.com koristi trajne kolačiće za funkcionalnosti kao što su “Ostanite prijavljeni”, što korisnicima olakšava pristup stranicama kao registriranom korisniku. Također koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati internet stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Da li na internet stranici ima kolačića treće strane? Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove internet stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

Društvene mreže Korisnici mogu dijeliti objave na društvenim mrežama Facebook i Google+ koje postavljaju korisniku kolačiće.

Mjerenje posjećenosti tdstil.com koristi servis za mjerenje posjećenosti, to je Google Analytics.

Oglašavanje Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.

Više se možete informirati na sljedećim linkovima: http://www.allaboutcookies.org/ i http://www.youronlinechoices.eu/

Trademark

NIKE i Swoosh Design su zaštićeni znakovi tvrtke NIKE, INC. i njezinih podružnica te se koriste pod licencom.

Adidas i Adidas Neo su zaštićeni znakovi tvrtke ADIDAS, INC. i njezinih podružnica te se koriste pod licencom.

Reebok je zaštićen znak tvrtke REEBOK INTERNATIONAL LTD. i njezinih podružnica te se koriste pod licencom.

Converse je zaštićen znak tvrtke CONVERSE, INC., NIKE, INC. i njezinih podružnica te se koriste pod licencom.