Pravila Privatnosti – Privacy Policy

TD STIL svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvaća veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretirati ćemo pažljivo.
Posjetom naše stranice i / ili registracijom prihvaćate i suglasni ste sa praksom opisanom u Pravilima privatnosti – Privacy Policy.

TD STIL se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Policom Privatnosti opisanom ispod:

• Tko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Tko još može vidjeti vaše informacije
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas

 

TKO SMO “MI”:
Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici www.tdstil.com je kontrolirana od strane firme TD STIL registrirane u Hrvatskoj, sa sjedištem u Dubravi, Trg Slobode 7, 10342.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA:

Kada izvršite narudžbu na našim web stranicama i prihvatite naše uvjete i odredbe korištenja na stranicama naplate, podatke koje ste unesli prilikom narudžbe (email, ime i prezime, adresa, kontakt broj telefona) koristiti ćemo za samo za slanje naručenih proizvoda.

Mi u T.D.-STIL se obvezujemo da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine NN 173/03, 67/08, 36/09, 130/11, 30/14). Svi zaposleni u T.D.-STIL i naši poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista popisa korisnika/kupaca.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu T.D.-STIL i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenicima trgovine T.D.-STIL. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
T.D.-STIL garantira da osobni podaci korisnika Web stranice TD STIL (http://tdstil.com) neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe kontrole poslovanja. Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da T.D.-STIL. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) i Zakona o elektroničkoj trgovini(Narodne novine NN 173/03, 67/08, 36/09, 130/11, 30/14) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu kod kupovine za potrebe svojih evidencija i pružanja zatraženih usluga.

Prikupljeni podatci čuvaju se u neograničenom vremenskom periodu i kupac ima pravo, nakon primitka zatražene usluge u bilokojem trenutku zatražiti kopiju, promjenu ili brisanje osobnih podataka iz evidencije kupaca.
Da bi ostvario pravo kupac mora pismeno zatražiti kopiju , promjenu ili brisanje osobnih podataka na jedan od sljedećih načina:
– pismeno na adresu:
T.D.-STIL
Trg Slobode 7
10342 Dubrava
– emailom na adresu:
tdstil@mail.com

Za žalbe, kopije, izmjenu ili uklanjanje (brisanje) osobnih podataka odgovoriti ćemo vam unutar 72 sata.

Za narudžbe izvršene bez kreiranja korisničkog računa čuvamo podatke kupca kao i kod kupovine sa registracijom. Ako kupac zatraži, podatke ćemo izbrisati (nakon što kupac preuzme robu, nakon zakonskog roka za pritužbe ili čuvanja podataka, itd.).

Ako kupac ne prihvati uvjete korištenja tj. davanje privole za davanje osobnih podataka da bi se izvršila narudžba, isporuku proizvoda je nemoguće izvršiti te T.D.-STIL ima pravo na neisporuku proizvoda.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa TD STIL stranicom, možemo tražiti od vas određene informacije ,a vi možete proslijediti osobne podatke nama ( npr. Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interes ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posjete našoj stranici, koje ste stranice posjećivali.

Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane TD STIL :
Informacije koje vi ostavljate nama: Mi primamo i spremamo informacije koje su poslane tokom posjete našoj stranici ili koje nam vi dostavite na bilo koji drugi način (e-mailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem web stranice ili putem telefona) pretragom na našoj stranici, sudjelovanjem u nagradnim igrama na stranici, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobiju: Mi dobijemo, pregledamo i spremamo informacije svaki put kada pregledate našu web stranicu. Kao i mnoge druge stranice, mi koristimo “cookies” (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.tdstil.com stranici. Informacije koje automatski dodijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet vezi sa koje pristupate. Također, možemo koristiti i druge programe, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o vašoj vezi, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo.

Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite primati newsletter uvijek se možete odjaviti klikom na zadnji link u email poruci.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom policom sigurnosti mogu biti upotrijebljeni za:
1. Provjeru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prijevara
4. Administracija nagradnih igara

 

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša sigurnost je garantirana jer www.tdstil.com koristi najnovije sigurnosne mjere da zaštiti vaše podatke prilikom pregledanja stranice ili kupovine kod nas.

 

TKO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE:
Pored ovlaštenih zaposlenih u TD STIL vaše podatke možemo proslijediti trećim osobama, nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlaštenoj službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske na njihov zahtjev.

 

ZABRINUTI STE ZBOG:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za TD STIL Privacy Policy, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netočne podatke, molimo vas da nas kontaktirate na adresu dolje iz footera, ili putem telefona 01/2726 243 ili e-mailom tdstil@mail.com i informacija će biti ispravljena čim prije ili uklonjena na vaš zahtjev. Ukoliko smatrate da ova polica privatnosti ne zadovoljava, ili da je mi nismo poštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razriješili vašu brigu ili problem.

 

PODRŠKA I REKLAMACIJE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u dućanima TD STIL. možete riješiti kontaktom na bilo koji od dolje navedenih podataka:
• Emailom na tdstil@mail.com
• Poštom na TD STIL, Trg Slobode 7, 10342, Dubrava, HRVATSKA.
• Telefonom na 01/2726 243 unutar radnog vremena.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA: http://tdstil.com/obavijest-o-prigovoru/

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA: http://tdstil.com/obrazac-o-jednostranom-raskidu/